top of page
  • Poza scriitoruluiCristina Mihai

Recenzie | "Buried Deception" de Amanda McKinney (On the Edge #1)

În mlaștinile din estul Texasului, aligatorii nu sunt singurul pericol care pândește în umbră. După ce o tânără este atacată cu brutalitate pe un traseu popular de drumeții, dovezile îl indică pe faimosul Black Cat Stalker.


Când o altă persoană dispare, psihologul Mia Frost pornește o colaborare cu Easton Crew, un fost pușcaș marin și actualul CEO al unei companii de care are ca scop identificarea și găsirea persoanelor dispărute în condiții dificile în incercarea de a elucida misterul și de a prinde vinovatul. Atât Mia, cât și Easton sunt încăpățânați, cu voință puternică și independenți, dar niciunul nu poate nega atracția imensă dintre ei.


Pe măsură ce linia dintre profesional și personal se estompează, Easton începe să pună la îndoială capacitatea lui de a lucra în apropierea Miei. Misterul începe să se dezvăluie, curând devine evident că lucrurile nu sunt așa cum par... iar oamenii nu sunt întotdeauna cine spun că sunt.



"Buried Deception" a fost un roman cu un amestec excelent de acțiune, crimă, thriller psihologic și romantism. Dr. Mia Frost este un psiholog renumit, cunoscut pentru munca sa cu hipnoterapia și pacienții care se confruntă cu PTSD și amnezie disociativă. Lumea nu știe că ea se crede o fraudă, luptându-se în tăcere cu efectele propriei traume. Autoarea a făcut o treabă uimitoare creând un personaj statornic, de succes și îndepărtand încet acele straturi până la punctul în care cititorul chiar se îndoiește de adevăr.


Mia colaborează îndeaproape cu Easton Crew, eroul perfect și masculul alfa ideal. El conduce propria companie dedicată căutării și salvării persoanelor dispărute, dar este și un om al misterului. Este extrem de protector, dar și empatic și cu maniere blânde atunci când contează. Și el se luptă cu propriile traume, alegând să țină la distanță persoanele de teama de a nu suferi prea mult.


"Buried Deception" conține scene care detaliază atacuri sexuale și agresiune, urmărire și răpire. Este un roman dur și grafic și cu un puternic impact emoțional.


Pe măsură ce profesionalul se contopește cu personalul, Easton începe să se îndoiască de motivele Miei și se teme că devine prea implicată în investigație. Pe măsură ce misterul se dezvăluie și tot mai multe indicii apar, descoperim și trecutul Miei.


Permiteți-mi să încep prin a spune că mi-a plăcut foarte mult această carte. Odată ce am început romanul, mi-a fost greu să îl las din mână. Este plin de suspans și răsturnări de situație pe care cu siguranță nu le vei vedea venind. Tocmai când să crezi că ai rezolvat, vei fi aruncat într-o altă buclă.


Thanks to Amanda McKinney, Montlake Publishing & NetGalley for allowing me to have an advance copy. I am leaving this honest review voluntarily.


Nota mea: 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Lectură plăcută!



Postări conexe

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page